VIDEO Bărbat lovit cu brutalitate de un adolescent în plină stradă. Imaginile incredibile au fost filmate la Bacău

0
0
Scenă din filmarea de la Bacău, postată pe Facebook
Scenă din filmarea de la Bacău, postată pe Facebook

Poliţiştii din municipiul Bacău s-au autosesizat şi au deschis o anchetă în urma unei filmări postate pe reţelele de socializare.

O filmare postată de un utilizator al reţelei Facebook în care se vede cum un adolescent loveşte un bărbat, a intrat în atenţia poliţiştilor din Bacău, conform agenţiei Mediafax.    

În imagini se poate vedea cum tânărul se ceartă cu un bărbat şi îi cere să înapoieze o sumă de bani unei tinere. La un moment dat, adolescentul îl loveşte pe bărbat cu picioarele şi cu mâinile, iar acesta se prăbuşeşte, fără ca cineva să intervină. Martor la întreaga scenă mai este o persoană care, la rândul ei, îi cere bărbatului agresat să îi dea banii tinerei.
 

Poliţiştii din Bacău susţin că s-au autosesizat şi au început o anchetă după ce au vizionat filmarea care circulă pe reţeaua de socializare. 

„Am văzut imaginile, sunt suprinse în zona de sud a Bacăului. Nu a fost depusă deocamdată vreo plângere, dar poliţiştii s-au autosesizat cu privire la imaginile apărute pe reţeaua de socializare şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe“, a declarat Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău pentru Mediafax

Conform sursei citate, unii dintre cei care au văzut filmarea susţin că adolescentul ar fi un copil-problemă. Sunt însă şi comentarii care indică faptul că tânărul este fiul unei profesoare.

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite