„Şeful IPJ Bacău este săpat din interiorul Poliţiei“, afirmă Ioan Cănărău, pe care chestorul Oprişan îl bănuieşte de calomniile apărute în spaţiul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chestorul Vasile Oprişan, şeful IPJ Bacău, în scandalul sexual iscat cu poze trucate FOTO Facebook „Garda de Noapte“
Chestorul Vasile Oprişan, şeful IPJ Bacău, în scandalul sexual iscat cu poze trucate FOTO Facebook „Garda de Noapte“

Şeful poliţiştilor băcăuani, Vasile Oprişan, a fost calomniat astăzi pe mai multe site-uri, după ce pe o pagina de Facebook numită „Garda de Noapte“ au apărut poze trucate şi un text calomnios în care era acuzat că îi place să meargă pe la fetiţe. Şeful IPJ Bacău a afirmat că îi bănuişte pe Aurel Munteanu şi Ioan Cănărău, implicaţi într-un scandal la Moineşti, dar s-a ferit să ofere alte nume, mai grele, instrumentate de IPJ Bacău.

Scandalul la adresa şefului IPJ Bacău, Vasile Oprişan şi a altor conducători din poliţia băcăuană este departe de a se fi terminat. Atât Ioan Cănărău cât şi Aurel Munteanu, poliţistul demis de la Moineşti, care a deranjat o parte din conducerea IPJ, afirmă că se pun la dispoziţia chestorului Oprişan, care a declarat astăzi că îi bănuieşte că ar fi în spatele paginii de Facebook „Garda de Noapte“ şi a grupului care a influenţat preluarea imaginilor şi informaţiilor calomnioase în mass-media. 

Ioan Cănărău, cu acordul lui Munteanu, a trimis proba unor discuţii avute cu Aurel Munteanu, în care acesta spune că a fost sunat de pe numărul de fix al IPJ Bacău, pentru a vedea ce a apărut pe site-ul de socializare. „Habar nu am ce e cu pagina Garda de Noapte şi cine o administrează. Aurel Munteanu a fost sunat azi dimineaţă de pe numarul IPJ Bacău şi i s-a spus să se uite la postarea din pagina. Nu s-a recomandat şi a închis repede. Noi nu am facut decât să sheruim“, afirmă Ioan Cănărău, pentru ziarul Adevărul.


Surse din cadrul poliţiştilor băcăuani afirmă că şeful IPJ dar şi anumite persoane din cadrul parchetelor din Bacău sunt ţinta pentru viitoarele scandaluri publice, după ce instituţia băcăuană a dat drumul la mai multe dosare în care sunt implicaţi oameni de afaceri influenţi la nivel naţional.


Detractorii şefului IPJ Bacău îl atacă separat pe Vasile Oprişan

Poliţiştii bănuiţi de şeful IPJ Bacău că ar fi provocat scandalul sexual cu pozele trucate FOTO Facebook


Atât Aurel Munteanu, cât şi Ioan Cănărău, sunt de acord să se pună la dispoziţia anchetatorilor şi afirmă că bănuielile chestorului Oprişan, care a afirmat astăzi că ei s-ar putea afla în spatele pozelor trucate din cluburile de streaptease, sunt nefondate.  „Nu sunt genul de om să mă ocup cu aşa ceva. Timpul va demonstra că eu nu cobor la acest nivel,doi nu am de ce să postez în victimă prin falsuri,după un an de luptă alături de un om minunat Canarau Ioan,să ajungem să facem astfel de fapte,mai concret să facem falsuri, mai ales că nu deţinem noi Garda de noapte cum spuneam adevărul va ieşi la suprafaţă“, a afirmat Aurel Munteanu, pe Facebook.


Ioan Cănărău crede că şeful IPJ Bacău este vicima unei lupte interne pentru putere. Telefonul dat din sediul Poliţiei, de pe numărul 0234202000, ar proba asta iar Vasile Oprişan ar putea afla cine-i doreşte „binele“.
„Domnule chestor Oprisan Vasile, dvs nu sunteti obisnuit cu " batalii " cinstite, cu armele pe masa, asa cum luptam noi, eu si Aurel Munteanu !
In panica dumneavoastra, declansata de alunecarea pe mocirla prin care pasiti, ne acuzati de producerea, trucarea si postarea pe Facebook a pozelor de pe pagina " Garda de noapte " !
Stimabile domn ofiter, nu vizualizarea pozelor mi-a provocat greata ci nivelul scazut al gandirii dumneavoastra! Pe Aurel l-a crescut demn si cinstit viata grea din casa de copii, eu am primit educatie de la cei mai buni parinti din lume, asa ca nu ne altaurati scandalului de mahala in care sunteti implicat!
Trebuie sa raspundeti pentru abuzul comis impotriva celui mai bun politist de ordine publica din tara, Aurel Munteanu, atat !
Mijloacele prin care va schimbati intre voi, la comanda inspectoratului, nu prin demonstratii de profesionalism si altruism fata de cei care va platesc, asa cum ar fi si normal, nu ne privesc pe noi !
Pentru " banuielile " dvs. cuantumul daunelor morale il va stabili instanta de judecata ! Va astept si cu dovezi, domnule chestor de politie Oprisan Vasile !“, afirmă Ioan Cănărău, într-o postare pe Facebook, transmisă şi ziarului Adevărul.

.

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite