O bătrânică din oraşul Târgu Ocna stă de 15 ani într-un apartament fără căldură. Cum s-au mobilizat semenii pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanti Aurica stă în frig de 15 ani
Tanti Aurica stă în frig de 15 ani

Bătrâna nu are posibilităţi materiale pentru a putea să-şi procure un convector pe gaze, aşa cum au vecinii ei din bloc.

O bătrână neputincioasă se chinuie de ani de zile să-şi ducă traiul amar într-un micuţ apartament din oraşul Târgu Ocna. Necazul cel mai mare este că apartamentul nu are nicio sursă de căldură iar iarna este acum din nou aproape.

Aflată în vizită la părinţi, o femeie din Bacău a aflat de cazul bătrânei şi a mers să stea de vorbă cu ea.

Impresionată, femeia a lansat o campanie de ajutorare a bâtrânei.

“Bunica Aurica stă de 15 ani într-un apartament mic cu 2 camere, fără căldură. Venind la Tg-Ocna, la mama, mi-a spus de ea. Am zis că încerc să o ajut. Proiectul pentru un convector pe gaz şi un convector costa în jur de 3.000 lei. Suma imposibilă pentru ea. Are pensie de 5 lei (credeţi-mă, nu am uitat nicio cifră) şi 100 lei ajutor social. Ce aşteptări să mai avem de la statul care face referendum de 43 de mil de euro? Mâinile îi erau îngheţate, iar în micul apartament nu era nicio diferenţă faţă de frigul de afară. Povestea se poate verifica oricând, eu nu-mi doresc decât să ajut şi să se afle de cazul ăsta trist. Nu avem nevoie de sume mari, ci fiecare poate oferi cât are: indiferent că e vorba de 10 lei. Gândiţi-vă că 10 lei pentru ea ce mult înseamnă în condiţiile unui ajutor de 100 lei. Numărul de telefon al bunicii este 0334.428.793”, este anunţul postat pe Facebook de Andreea Spulber.

Deja mai mulţi oameni s-au mobilizat şi au promis că o ajută pe bătrânică.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite