Începe concursul „Bacău Streetball Challenge“. În program, sesiuni de breakdance şi beatbox, tatuaje hena şi baschet in fotoliu rulant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este ultima zi de înscrieri pentru cea de-a cincea ediţie a competiţiei Bacău Streetball Challenge. Concursul va avea loc în perioada 22-23 august 2015, in centrul municipiului Bacău, in faţa Hotelului Decebal. Câştigătorii la cele trei categorii din concurs vor lua un premiu de 2 mii de lei.

Şi în acest an sunt aşteptate echipe din toata ţara la cele 3 categorii de concurs: Open, Open Mix şi Junior. Asociaţia STEP România, alături de partenerii săi anunţă în program sesiuni de breakdance şi beatbox, tatuaje hena, baschet in fotoliu rulant, dar şi muzică asigurată de DJ-ul competiţiei, Urzi Que. „Va fi amenajata si o zonă de chill pentru participanti si spectatori. Nu vor lipsi concursurile de slam-dunk, 2ball, freestyle, aruncări de trei puncte sau baschet X&O.  La fel ca în anii precedenţi, câştigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internaţional de streetball de la Praga; Prague International Streetball. Marii câştigatori vor pleca de la Bacău cu premiul de 2000 de lei.Evenimentul are loc pe 22 şi 23 august pe terenurile de sport amplasate in centrul municipiului Bacău“, a precizat, într-un comunicat, Răzvan Bondalici, coordontorul concursului de la Asociaţia STEP România. 

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite