Caz halucinat la Bacău. Un individ a fost prins, din întâmplare, după ce a furat gardurile Poliţiei Locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duba cu gardurile furate de la Poliţie FOTO Poliţia Locală Bacău
Duba cu gardurile furate de la Poliţie FOTO Poliţia Locală Bacău

Hoţul a fost oprit absolut întâmplător, pentru un control de rutină în trafic. Nu mică a fost supriza oamenilor legii să descopere că în duba oprită se aflau părţi din gardul mobil folosit de Poliţie pentru a delimita anumite zone.

Un individ în vârstă de 41 de ani, din Bacău a dat dovadă de un tupeu extrem şi s-a apucat să fure mai multe bucăţi de gard mobil, din fier, din dotarea Poliţiei. Culmea este că nimeni nu l-a observat pe băcăuan în timp ce a luat şi a încărcat părţile din gard într-o dubă.

Neobişnuita faptă a fost constatată de agenţii Poliţiei Locale din Bacău după ce au oprit în trafic, pentru un control de rutină, o dubă încărcată cu fier. Acestora le-a atras atenţia faptul că portiera din spate a dubei nu era închisă, iar bucăţile de fier ce depăşeau lungimea maşinii păreau să aibă pe ele benzi reflectorizante de genul celor folosite de Poliţie pentru a delimita anumite zone.

Nu mică a fost surpriza agenţilor atunci când au văzut că în maşină se aflau, de fapt, părţi dintr-un gard cu însemnele Poliţiei Locale, care tocmai de fuseseră montate în faţa unei clădiri care constituia un pericol pentru cetăţeni.

„Suspectul a recunoscut că a sustras gardurile metalice din zona Pasajului Revoluţiei. Aceste garduri delimitau, pentru siguranţa cetăţenilor, un perimetru din zona imobilului nr. 3 unde a început să se desprindă tencuiala. În cauză au fost întocmite actele procedurale pentru constatarea infracţiunii flagrante şi predate Secţiei 2 Poliţie Bacău pentru continuarea cercetărilor” au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite