Bacău: Bătrână ucisă pentru pensie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii au strâns probe de la fața locului
Anchetatorii au strâns probe de la fața locului

Tragedia s-a petrecut în comuna Berești-Tazlău. Olga Suliman (77 de ani) din localitate a fost găsită fără suflare în locuință de un nepot care venise în vizită.

Bătrâna era plină de sânge și vânătăi, iar legiștii au dat verdictul că moartea a fost violentă. Anchetatorii au intrat imediat pe fir și au aflat că mobilul crimei a fost jaful.

Din casă lipsea suma de 300 de lei, pensia pe care  bătrâna o primise cu doar câteva zile în urmă și mai multe bunuri personale. Cu ajutorul probelor ridicate de la fața locului, polițiștii au reușit să întocmească un cerc de suspecți și așa să ajungă la autor.

Este vorba despre Cristian Măciucă (27 de ani) care aseară a fost reținut pentru 24 de ore. "Când a aflat că este suspectat a fugit de la domiciliu, fiind prins în municipiul Moinești. În locuința sa au fost găsite bunurile sustrase. Bărbatul este acuzat de infracțiunile de omor deosebit de grav și tâlhărie", a declarat Felix Bănilă, procuror de caz.

Cristian Măciucă este recidivist, fiind eliberat din închisoare anul trecut unde a ispășit mai multe condamnări pentru viol, lipsire de libertate, furt și tâlhărie.

Astăzi, suspectul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite