Anchetă de la Prefectură pentru city managerul din Letea Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Bacău va începe o anchetă pentru a verifica legalitatea angajării Mioarei Manea pe funcția de city manager în comuna Letea Veche. Verificările reprezentanților Guvernului în teritoriu încep după ce în ziarul Adevărul a semnalat faptul că, la sfârșitul lunii februarie, atunci când Manea a primit postul, toate angajările din primării erau blocate. 

Totodată, Prefectura Bacău a făcut mai multe solicitări către Primăria Letea Veche prin care se cerea prezentarea cadrului legal al angajării lui Manea și toate au rămas fără răspuns.

CITEŞTE ŞI:

Fostul prefect de Neamţ, city manager la Letea Veche

Nu este normal ca o primărie să nu ne răspundă solicitărilor noastre. Prefectul va dispune o anchetă pentru a vecea ce se întâmplă acolo!", a declarat Nicoleta Zărnescu, purtător de cuvânt al Prefecturii Bacău.

Mioara Manea a mai fost în centrul unor scandaluri de presă în urmă cu cinci ani, pe vremea când deținea funcția de șef la Juridic în Prefectura Bacău.

În luna ce a premers alegerilor europarlamentare și referendumului pentru votul uninominal din 2007, Manea a primit sume importante de bani, după ce s-a pontat câte 20 de ore pe zi.

Un an mai târziu, a fost implicată în alte două scandaluri de presă. Ea a fost acuzată de mai mulți primari că a "măsluit" listele cu numele membrilor comisiei de votare pentru alegerile locale.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite