Accident produs pe DN 11, cu cinci răniţi grav. Circulaţia este restricţionată pe sensul de mers Oneşti-Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Bacău
FOTO ISU Bacău

În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion Fan Courier şi o autoutilitară. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate. În total, cinci persoane au fost rănite grav şi primesc îngrijiri la faţa locului.

Un grav accident rutier a avut loc joi, 27 ianuarie, pe DN 11, în zona localităţii Ferăstrău-Oituz, judeţul Bacău, între un autocamion Fan Courier şi o autoutilitară.

La faţa locului s-au deplasat mai multe maşini de intervenţie ale ISU Bacău şi trei ambulanţe ala Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a cinci persoane, una dintre acestea fiind găsită inconştientă. Două victime au fost găsite încarcerate într-una din maşinile implicate în accident, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare.

Circulaţia rutieră este restricţionată în momentul de faţă pe sensul de mers Oneşti-Braşov şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

accident Oitux FOTO ISU Bacau 2

FOTO ISU Bacău

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Doi morţi într-un accident rutier produs în judeţul Tulcea. Şoferul a intrat cu maşina într-un copac şi apoi s-a răsturnat

Imagini incredibile de la un accident rutier. Cum a ajuns un autoturism condus de o şoferiţă de 19 ani VIDEO

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite