Viceprimarul Ţiţirigă preia preşedinţia filialei PPDD Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Ţiţirigă FOTO arhivă
Cătălin Ţiţirigă FOTO arhivă

Remus Guţu a fost demis din funcţia de preşedinte al filialei arădene a Partidului Poporului Dan Diaconescu, iar locul lui a fost luat de Cătălin Ţiţirigă care a fost numit preşedinte interimar.

Hotărârea vine ca urmare a unor probleme personale ale lui Remus Guţu.

„Remus Guţu rămâne un membru marcant al filialei noastre, care a avut cele mai bune rezultate din ţară la ultimele rânduri de alegeri. S-a decis înlocuirea acestuia din motive personale” a declarat Cătălin Ţiţirigă, care este şi viceprimarul municipiului Arad. 

Acesta mai spune că poziţia lui Remus Guţu, aceea de vicepreşedinte a Consiliulul Judeţean Arad, nu este ameninţată. De asemenea Ţiţirigă spune că se va ocupa de filiala arădeană în vederea campaniei electorale pentru alegerile perezidenţiale.

Vă mai recomandăm: Deputatul Luminiţa Adam de la PPDD a trecut la UNPR

Luminiţa Adam, aleasă deputat în decembrie 2012 pe listele PP-DD, filiala Olt, a ales ca, începând de miercuri – 18 iunie, să schimbe tabăra, alegând în acest sens UNPR. Anunţul, făcut prin intermediul unui comunicat emis de UNPR, precizează că fostul parlamentar PPDD îşi va desfăşura activitatea în cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

PSD şi PPDD au bătut palma, dar „Domnu' Dan“ nu intră încă la guvernare

PSD şi PPDD au semnat un acord care constă în colaborarea celor două partide la nivel parlamentar şi local. Deocamdată, partidul lui Dan Diaconescu nu a primit niciun portofoliu în Guvern.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite