Traian Băseascu: „Ceea ce se întâmplă pe autostrada Arad-Nădlac, emblema neputinţei şi o proastă guvernare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele, în vizită la autostradă FOTO Tudor Iovu
Preşedintele, în vizită la autostradă FOTO Tudor Iovu

Preşedintele Traian Băsescu se află pe şantierul tronsonului de autostradă Arad-Nădlac, unde lucrările sunt oprite. Acesta a spus că ceea ce se întâmplă acolo este o „expresie şi o emblemă a neputinţei”, adică „proastă guvernare", trăgând un semnal de alarmă către guvern „să se trezească”.

Acesta a mai afirmat:

„Contractul pentru tronsonul Nădlac-Pecica a fost suspendat din noiembrie anul trecut şi nu a fost subcontractat un nou constructor, iar la Pecica au fost oprite lucrările în iulie pentru că firma a intrat în insolvenţă. Intrarea în insolvenţă a firmei nu înseamnă însă oprirea activităţii firmei", a spus Băsescu, susţinând că Guvernul ar fi trebuit să intervină şi să finanţeze continuarea lucrărilor.

Preşedintele a mai spus că este inadmisibil modul în care Guvernul a stabilit priorităţile, uitând că vara lucrează constructorii, dar, în schimb, mărind taxele.

„Pe de o parte, uităm că vara lucrează constructorii şi ne ocupam de alte trăznăi. Dacă vrem o emblemă a neputinţei venim pe Autostrada Nădlac-Arad şi vedem ce inseamnă proasta guvernare, pentru că nici măcar nu este nu ştiu ce efort bugetar, şi de bani europeni (...) Trag un semnal de alarmă către guvern să se trezească", a afirmat Băsescu.

Întrebat dacă crede că au existat interese pentru oprirea lucrărilor, el a răspuns: „Dacă nu au fost interese, prostie a fost sigur”. (Sursă Mediafax)

Vă mai recomandăm: Traian Băsescu vizitează, astăzi, şantierul autostrăzii Arad-Nădlac

VIDEO Băsescu: „Ceea ce se întâmplă pe autostrada Arad-Nădlac, emblema neputinţei şi o proastă guvernare“

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite