Teribilism: A condus băut şi fără permis după care a accidentat o femeie şi a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Arad a fost reţinut şi urmează să fie propus pentru arest preventiv după ce a dat dovadă de un curaj incredibil şi un tupeu greu de imaginat. Acesta împreună cu alţi prieteni goneau azi noapte cu un autoturism prin localitatea Iratoşu.

Potrivit primelor cercetări, tinerii se întorceau de la discotecă. Presupusul şofer a apăsat atât de tare pedala de acceleraţie, încât la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului şi a accidentat grav, pe trecerea de pietoni, o femeie în vârstă de 33 de ani. Fără să se gândească la consecinţe, tânărul s-a făcut nevăzut de la locul accidentului.

Cu toate acestea, un echipaj al poliţiei a ajuns în scurt timp la faţa locului şi a început cercetările. Victima a fost transportată imediat la Spital, cu multiple fracturi. La scurt timp după incident, oamenii legii au reuşit să-l identifice pe presupusul şofer. Anchetatorii au constat cu stupoare, că şoferul nu deţinea permis de conducere, ba mai mult, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. “Conducătorul auto a fost reţinut şi urmează să fie propus pentru arestare preventivă”,  a declarat Marius Neculcea prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Tânărul este acuzat de conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice fără a deţine permis şi părăsirea locului acidentului. În ultima perioadă astfel de cazuri au loc tot mai des, dar din nefericire justiţia este mult prea îngăduitoare cu aceşti teribilişti. De cele mai multe ori tinerii inconştienţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru infracţiunile lor sau chiar scapă doar cu suspendare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite