Strada Meţianu, care se află în centrul oraşului va fi modernizată după model vienez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băncuţe, jardiniere, corpuri de iluminat, pavaje din granit şi marmură, arbuşti ornamentali, statuete şi terase-aşa va arăta peste câteva luni strada Meţianu din centrul Aradului. Această stradă va fi prima de acest gen din municipiul Arad, iar începând, de mâine,  va fi amenjată după modelul unor străzi din Viena. 

Reprezentanţii Primăriei spun că înainte de a se realiza acest proiect a avut loc şi o consultare cu cetăţenii. Strada va fi prevăzută şi cu panouri informative, rastele pentru biciclete, casete pentru arbori, fântâni dar şi stâlpi decorativi. Cei care îşi fac cumpărăturile în zonă, deoarece se ştie că strada respectivă este plină de magazine sunt bucuroşi că vor putea să le facă în linişte.

„Dacă nu vor mai fi maşini pe stradă vom putea face mai uşor cumpărături. Nu va mai trebui să ne ferim din calea lor. Odată cu aceste schimbări vom avea o stradă fără gropi şi mult mai îngrijită ”, spune Rozalia Luca.

Suma totală alocată pentru aceste lucrări este de aproximativ trei milioane de lei, bani care provin din fonduri europene.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte cât vor dura lucrările, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite