Șofer prins cu 152 de km/oră într-un cartier din Arad. El conducea fără documente

0
Publicat:

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, viteza cu care circula șoferul era de trei ori mai mare decât cea legală.

Polițiștii i-au aplicat o amendă mare șoferului
Polițiștii i-au aplicat o amendă mare șoferului

Un conducător auto a fost depistat de polițiștii din Arad în timp ce circula cu 152 km/oră, într-un cartier din municipiu, așa cum a arătat radarul poliției.

S-a întâmplat marți seara, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 152 km./h. Bărbatul nu avea la el niciun document. Poliţiştii l-au amendat cu 3.770 de lei și nu va mai avea dreptul să conducă timp de 120 de zile.

În urmă cu două zile,  o femeie, în vârstă de 41 de ani, din județul Arad a fost prinsă conducând cu viteza de 131 km/h în localitate, cu 81 de km/h peste viteza legală. Astfel, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru patru luni. 

  „Aparatul radar a înregistrat o viteză de deplasare de 131 km/h, fiind depăşită cu 81 km/h viteza legală. Femeia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad. 

Viteza excesivă este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere în județ. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite