Se aglomerează punctele de trecere a frontierei din judeţul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Nădlac este cea mai mare aglomeraţie
La Nădlac este cea mai mare aglomeraţie

În punctele de trecere a frontierei din judeţul Arad s-a înregistrat în aceste zile o creştere cu 50 la sută a numărului de persoane care intră în ţară.

Este vorba despre românii care se întorc de la muncă pentru a petrece concediu în România sau despre cei care au plecat în vacanţă şi revin.

Poliţiştii de frontieră arădeni spun că iau măsuri pentru prevenirea cozilor de maşini la intrarea în ţară, mărind numărul de benzi pentru controlul documentelor în perioadele în care punctele de trecere a frontierei devin aglomerate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad a declarat că Vama Nădlac rămâne cea mai aglomerată, pe aici intrând în ţară aproximativ 7.500 de persoane, faţă de 5.000 în zilele obişnuite.

Dacă timpul de aşteptare pentru controlul actelor şi al maşinilor nu a fost mare la frontiera Nădlac, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre timpul în care s-a parcurs drumul dintre Nădlac şi Pecica, şoferii străbătând această distanţă în mai bine de o oră. Cea mai mare aglomeraţie se aştreaptă a fi în weekend.

Vă mai recomandăm: Aglomeraţie la Vama Albiţa! Peste 70 de tiruri stau la coadă din cauza unui control pentru combaterea traficului de ţigări de contrabandă

Traficul aglomerat din Vama Borş, combătut de mai mulţi frontierişti bihoreni

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite