Șase dintre cele șapte victime ale accidentului de aseară își petrec vacanța la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toți cei șase, patru bulgari și doi cetățeni români,  sunt în stare bună dar mai au nevoie de îngrijirile medicilor arădeni, așa că vor mai rămâne internați la Spitalul Clinic Județean Arad.

Patru bulgari și cei doi cetățeni români implicați în accidentul ce a avut loc aseară pe DN 7 în apropiere de Lipova sunt încă internați în Spitalul Clinic Județean e Urgență Arad. Doi dintre bulgari sunt pe secția de ortopedie, cu fracturi, unul la chirurgie, sub supraveghere și încă un copil bulgar de cinci ani care ar putea fi externat dar nu are cine să îl ia din spital, mama sa fiind cu picorul rupt.
”Mergeam în vacanță în Germania. Nici nu știu exact ce s-a întâmplat.Mă bucur doar că cel mic e bine. Probabil va veni soțul meu după el”, a declarat în această dimineață Severina Arsenova Sharankova, bulgăroaica de 25 de ani accidentată aseară.

Și șoferul autoturismului bulgar este încă în spital cu două fracturi și mai multe contuzii. ”Mergeam liniștit pe banda mea când m-am trezit cu celălalt autoturism în față. Știu că am realizat atunci că nu am ce face și apoi nu mai știu nimic. M-am trezit aici, la spital”, a rememorat Gosho Ivov Tachev, de 39 de ani, cel mai grav rănit al accidentului.

În accident au fost rănite șapte persoane, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar circulația pe Valea Mureșului a fost întreruptă pentru circa o oră. Vinovat pare a fi șoferul român care venea din Spania și care ar fi ațipit la volan intrând pe contrasens.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite