Săptămâna viitoare încep protestele împotriva propunerii de reorganizare administrativ-teritorială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În municipiul Arad, liderii Comitetului pentru Salvarea Judeţului vor organiza o serie de acţiuni îndreptate impotriva propunerii de reorganizare administrativ-teritorială a ţării.

Totul începe în data de 29 iunie, când va fi pichetat Consiliul Judeţean Arad, pentru a pune presiune pe aplicarea referendumului pentru consultarea cetăţenilor cu drept de vot în privinţa reorganizării teritoriale. O alta acţiune constă în redactarea unui text comun pentru un proiect de hotărâre de protest, pentru toate consiliile locale din judeţul Arad.

„Reprezentanţi ai partidelor politice, ai organizaţiilor societăţii civile, presa locala, dar şi reprezentanţi ai mediului de afaceri şi-au exprimat dorinţa de a se opune metodei unidriecţionale şi nedemocratice în forma actuala de desfiinţare a judeţului, dintr-o gamă largă de motive. Nu este o măsură urgentă pentru traiul din fiecare zi al cetăţenilor. Este o manevra de deturnare a opiniei publice de la problemele economice reale ale oamenilor. Afectează direct vieţile arădenilor şi a tuturor cetăţenilor. Nu respecta regulile democraţiei“, spune Claudiu Cristea, preşedintele Asociaţiei „Mişcarea Arădeană“, care face parte din Comitetul pentru Salvarea Judeţului Arad.




Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite