Patru bucureşteni care trebuiau să stea în carantină, găsiţi de jandarmi pe o stradă din Arad. Ce amendă au luat aceştia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dg

Patru bucureşteni care trebuiau să stea în carantină la domiciliu au fost găsiţi de jandarmi pe o stradă din Arad. Din cauză că nu au respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, aceştia au primit o amendă de 2.000 de lei fiecare.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, puţin după miezul nopţii, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a depistat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad doi bărbaţi şi două femei din Bucureşti, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, deşi s-au întors dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că cei patru se aflau într-un autoturism staţionat pe marginea drumului, iar la vederea autospecialei de Jandarmerie, şoferul a stins luminile de poziţie", precizează Jandarmeria Arad.

Având în vedere cele constatate, cele patru persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 2.000 lei fiecare, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite