O arădeancă este câştigătoarea Cupei României 2014 la Dresaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădeanca Daria Paliciuc, cu calul Zaina, de la Pony Club Arad este câştigătoarea Cupei României 2014 la Dresaj, concurs hipic.

Organizatorii spun că pe un teren plin de apă, de la zile întregi de ploi abundente, a fost dificil pentru concurenţi sa evidentieze  comunicarea şi armonia dintre cal şi călăreţ, echilibrul, ritmul, acuratetea, flexibilitatea pe care fiecare le dobandeşte prin multă, multă muncă cu partenerul său - calul.

„După ce au urmărit cu atenţie progresiile de dresaj pentru copii, arbitrii au decis: câsşigatoarea Cupei României este Daria Paliciuc cu Zaina, ocupanta a locului I. Pe locul II s-a clasat coechipierul Dariei de la balcaniada de dresaj Comanescu Darius cu Charming Boy din Bucureşti, iar pe locul III s-a clasat Phillipo Salomee cu Feivel”, a declarat Sabina Ailoaie, preşedinta Pony Club Arad.

Daria şi Zaina au debutat anul acesta în concursurile de dresaj cu mare succes, obţinând cu echipa României medalia de argint la Balcaniada de Dresaj din iunie, de la Novi Sad, Serbia.

Dupa reuşita din Serbia, în luna septembrie 2014, Daria şi Zaina au reuşit să facă impresie bună şi în faţa arbitrilor Federaţiei Ecvestre Internaţionale, Fouad Hamoud si Peter Hansághy, la Fei World Dressage Challenge, în Bucureşti, la proba preliminara pentru copii ocupând locul II, iar la proba elementara pentru copii locul I.

Vă mai recomandăm: Echipa Pony Club a participat  la Campionatul hipic pentru copii Bekes-Arad

FOTO Concurs hipic pentru copii cu şapte probe

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite