Mai multe cadouri pregătite cu dăruire de preşcolari au ajuns în şcolile din Arad şi Mândruloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadouri pentur copii FOTO Adevăru
Cadouri pentur copii FOTO Adevăru

Asociaţia Copilul din Mine împreună cu Grădiniţa Bambi Arad au demarat o campanie umanitară în cadrul căreia copiii grădiniţei sub coordonarea reprezentanţilor asociaţiei şi alături de cadrele didactice şi părinţi au încropit cadouri pentru mai mulţi elevi din Arad şi Mândruloc.

Organizatorii spun că acţiunea a avut menirea de oferi experienţa dăruirii în rândul copiilor, să îşi dezvolte abilităţi sociale, de comunicare, de planificare precum şi lucrul în echipă, acceptarea diversităţii ca modalitate de cunoaştere a lumii şi ca mijloc de a trăi armonios.

copiii actiune

„Oamenii adoră să primească şi să ofere cadouri. Fie că o facem pentru a ne exprima dragostea, respectul sau afecţiunea faţă de cineva, cu toţii iubim să fim îmbrăţişaţi de sentimentul de bucurie pe care îl simţim atunci când primim sau dăruim un cadou. Cadourile pregătite au fost oferite elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale "Iosif Moldovan" şi pentru cei de la Şcoala Gimnazială Vladimirescu, structura Şcoala Primară Mândruloc”, au declarat reprezentanţii Asociaţiei Copilul din Mine.

Mai puteţi citi: Cum ajută voluntarii când sistemul public de învăţământ e copleşit. Psiholog: „Şi copilul cu retard şi copilul normal învaţă prin imitaţie“

Moş Crăciun, la poarta sărăciei. Cine sunt copiii pe care un preot vrea să-i ajute de sărbători: „Aşa grele sunt poveştile lor”
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite