FOTO Mii de persoane au luat startul la Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 2400 de concurenţi au fost prezenţi, astăzi, la startul Maratonului, Semimaratonului şi Crosul Aradului. Dintre aceştia cei mai mulţi au concurat la proba de 1km, şi anume1451, iar cei mai puţini la supermaraton (46).

Printre participanţi a fost şi primarul oraşului Târgovişte, Gabriel Boriga, împreună cu soţia sa, baschetbalista Monika Broşovszky-Boriga, şi fiul lor, Alex, la categoria family.

De asemenea, la concurs au participat reprezentanţi din 18 ţări: Austria, Cehia, Danemarca, Franţa, Germania, Ungaria, Italia, Japonia, Lituania, Maroc, Polonia, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Marea Britanie, SUA şi Zimbabwe. Din România au participat concurenţi din 25 de judeţe.

De la eveniment nu a lipsit nici octogenarul Gheorghe Moşion, care a fost de fapt şi primul concurrent înscris la această ediţie. 

Printre alergători a mai fost şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţolea, dar şi consilierul local, Glad Varga. 

Participanţii au concurat la: Crosul Galleria (1 Km), Cros (6 Km), Cros (10,5 Km), Semimaraton (21,095 Km) şi Maraton (42,195 Km), această din urmă probă fiind câştigată, la feminin, de către o japoneză, Hiroko Ogawa.

Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului a fost organizat de către Consiliul Judeţean, Primărie, Centrul Cultural Judeţean şi Clubul Sportiv Experienţa Multisport.

Vă mai recomandăm: FOTO Boala de plămâni l-a împins pe Gheorghe Mosion să facă sport. La aproape 80 de ani aleargă la toate competiţiile

În Arad trăieşte cel mai ambiţios alergător din România. Deşi are aproape 80 de ani, Gheorghe Mosion aleargă ca unul de 40 de ani. Asta nu o spunem noi, ci acei sportivi care participă cu el la competiţii.

Membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport, la Maratonul de la Cluj. Gheorghe Moşion a făcut şi de această dată senzaţie

Reprezentanţii Clubul Sportiv Experienţa Multisport au participat zilele trecute, la Maratonul Internaţional de la Cluj-Napoca la următoarele curse: maraton individual, semimaraton, ştafetă – masculin şi ştafetă – feminin.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite