Designerul Adrian Haiduc lansează o colecţie de bijuterii pentru pisici. Simona Traşcă este invitatul special

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Traşcă şi Haiduc au mai avut colaborari
Simona Traşcă şi Haiduc au mai avut colaborari

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc revine în forţă cu o nouă colecţie care revoluţionează lumea artistică. „Musette” este linia de bijuterii creată de excentricul Adrian Haiduc, colecţie a cărei vedetă va fi Simona Traşcă.

Zeci de arădeni au spus că vor participa la evenimentul care va avea loc vineri, 17 mai, după ora 23.00, în Viena Club din Timişoara.

Este vorba despre lansarea în premieră a colecţei de bijuterii şi lenjerie intimă pentru pisici, accesorii create special de Haiduc şi Anda Posh, pentru feline.

Focoasa Simona Traşcă va defila în cea mai sexy lenjerie şi va purta în braţe... o pisică. Alături de ea, vor mai urca pe catwalk şi alte frumuseţi care vor încinge atmosfera şi vor impresiona alături de felinele „accesorizate” special pentru ocazie.

Pe lângă Simona Traşcă la eveniment vor participa şi modele din Arad. Adrian Haiduc este un designer român de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice (ex. Colecţia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din dulciuri).

Designerul a obţinut cel de-al treilea record mondial din carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume. Bijuteria măsoară 472,66 metri şi este realizată din cristale, pietre semipreţioase şi mărgele, toate înşirate pe fir de mătase. Premiul a fost obţinut în oraşul arădean Nădlac.

World Records Academy şi-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are în portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de „aruncare în aer a unei colecţii de bijuterii", când caţiva membri ai lotului naţional de paraşutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali.

Anul acesta i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.

Mai puteţi citi: Adrian Haiduc a ales un model din Arad pentru următoarele trei concepte

Lansarea noii colecţii a designerului Adrian Haiduc, un adevărat succes

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite