Copilul de şapte ani dispărut din luna ianuarie, a fost găsit mort, într-o tufă. Trupul a fost dus la IML pentru autopsie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Observatornews.ro
FOTO Observatornews.ro

Corbei Sebastian Ionel, în vârstă de şapte ani, a dispărut de lâ o stână, în luna ianurie. Sute de persoane s-au mobilizat atunci ca să-l găsească, dar fără rezultat.

Poliţiştii din judeţul Arad au anunţat sâmbătă că a fost descoperit cadavrul unui copil în apropierea localităţii Vânători (comuna Mişca). Corpul în stare de descompunere a fost descoperit de un cioban, într-un lăstăriş din apropierea unei păduri. În urma verificărilor, s-a constatat că este vorba de un copil care fusese îmbrăcat în hainele pe care le purta ultima dată Corbei Sebastian Ionel, care a dispărut în luna ianuarie. 

Trupul micuţului a fost dus la INML, pentru autopsie, pentru a se determina exact când a murit şi din ce cauze. De asemenea, se vor face si teste ADN, pentru a confirma cu exactitate identitatea copilului. 

Un număr impresionant de persoane a participat la căutările copilului de şapte ani în urmă cu trei luni, dar nimeni nu a putut să-i dea de urmă atunci. 

„Activităţile de căutare au fost declanşate imediat după sesizare, fiind în desfăşurare pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătraţi. Forţele de ordine au fost suplimentate, fiind implicaţi în căutări 47 de poliţişti cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu şase autospeciale, trei câini de urmă, unul aparţinând IPJ Arad şi doi aparţinând IJJ Arad, 22 de pompieri cu patru autospeciale, 10 poliţişti de frontieră cu trei autospeciale şi două autospeciale cu camere de termoviziune, şase poliţişti locali cu două autospeciale, 18 pădurari precum şi 120 de voluntari cu autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul MAI”, declara, în ianuarie, Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.   

Vă mai recomandăm:

Continuă căutarea copilului de şapte ani, dispărut în judeţul Arad. Forţe impresionante participă la acţiune FOTO

Mobilizare de forţe în judeţul Arad, pentru căutarea unui băiat de 7 ani care a plecat să se joace şi nu s-a mai întors acasă

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite