Câştig în instanţă pentru director demis de către Ministerul Sănătății

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Ţârle, fostul şef DSP Arad, a ieşit victorioasă din procesul cu Ministerul Sănătăţii, care a suspendat-o din funcţie pentru cheltuieli nejustificate. Conform ministerului, Ţârle are de restituit peste 17.000 de lei, pe care i-ar fi dat pe benzină, şi 370 de lei cheltuiţi pe deplasări.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au constatat în 2009 că sume mari de bani au fost cheltuite nejustificat de fostul director al DSP Arad. „Gabriela Ţârle trebuie să restituie 17.364,130 lei, reprezentând contravaloarea carburantului justificat în plus, precum şi suma de 370 lei, avans în numerar pentru deplasări”, se arată în ordinul trimis de către reprezentanţii ministerului. Doctorul Ţârle a mers în instanţă, iar astăzi, judecătorii Curţii de Apel Timişoara i-au dat câştig de cauză.


„Nu am niciun fel de datorii faţă de Direcţie. Şi chiar dacă aş avea, asta nu are legătură cu res­pectarea sentinţei. Datoriile sunt una, iar repunerea în funcţie este alta”, a declarat Ţârle. Conducerea DSP Arad a asigurat că mai bine de trei sferturi din suma pe care Gabriela Ţârle o avea de restituit instituţiei a fost achitată.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite