Candidaţii aşteaptă cu sufletul la gură numărarea voturilor. Printre aceştia se află şi Mihai Răzvan Ungureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MIhai Răzvan Ungureanu FOTO Claudia Untaru Creţu
MIhai Răzvan Ungureanu FOTO Claudia Untaru Creţu

Din informaţiile pe care le avem la această oră în judeţul Arad au şanse mari să închidă colegiile şi să obţină peste 50 la sută candidaţii Ioan Cristina, Dorel Căprar şi Mihăiţă Calimente.

De asemenea, Flavius Măduţa este cotat cu şanse mari să închidă colegiul şi să obţină peste 50 la sută, în timp ce Mihai Răzvan Ungureanu este principalul favorit la redistribuire.

O parte dintre candidaţi au făcut declaraţii.

„Le mulţumesc tuturor celor din Arad care astăzi au venit la vot în ciuda vremii neprielnice. Este, în opinia noastră, un gest de înalt civism şi Aradul poate demonstra că indiferent de condiţiile climaterice o bună parte dintre cei care puteau şi trebuiau să iasă la vot au putut în felul acesta să-şi exercite libertatea constituţională de opţiune politică. În al doilea rând, vrem să vă spunem că nu vom comenta în niciun fel rezultatele pe care le dau exit- poll-urile, care sunt fotografii ale trecutului, se bazează pe sondajele făcute înainte de închiderea urnelor, dar, pe de altă parte, ştim foarte bine că din momentul acesta dreapta se relansează, ştim foarte bine că începând de mâine, 10 decembrie, în viaţa politică a ţării, după un examen dificil, dreapta va putea să se exprime cu o voce, puternică, clară şi unică. Credem, deasemenea, că rezultatele alegerilor, pe care le vom aştepta să devină oficiale, pot genera momentul politic de gândire creativă de care România are nevoie”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Ovidiu Marian spune :

„Am văzut bătrâni, bolnavi, oameni care au venit în cârje să voteze şi mi-au spus că vor să ne luăm oraşul înapoi şi de aceea au făcut sacrificiul de a veni la vor pe viscol. Prin nămeţi. Le mulţumesc tuturor şi le promit că ne luăm Aradul înapoi”.


Ioan Cristina:

„Din câte ştiu este aproape sigur că voi avea peste 50%. Am câştigat la Şiria, Bocsig, Cermei, Şepreuş, comune cu primari PDL. La Ineu am aproape 70%”.
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite