Arădenii sunt chemaţi în stradă pentru a salva „Bătrâna Doamnă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii arădeni nu acceptă situaţia actuală FOTO arhivă
Suporterii arădeni nu acceptă situaţia actuală FOTO arhivă

Peste câteva zile în Arad va avea loc un nou protest. De această dată Suporter Club UTA nu mai poate accepta situaţia în care se zbate „Bătrâna Doamnă” şi îi cheamă pe arădeni în stradă, mai exact pe 15 iulie, în faţa stadionului Francisc Neumann.

Cei de la  Suporter Club UTA spun că: „stilul de management practicat în ultimii trei ani de Giovanni Catanzariti şi ulterior de către Adrian Marţian are consecinţe foarte grave pe toate planurile: organizatoric, sportiv şi de imagine a clubului. O societate pe acţiuni cu care s-a pornit la drum în 2010 a ajuns să aibă în prezent datorii de aproximativ jumătate de million de EURO faţă de bugetul de stat, jucători, antrenori, angajaţi şi furnizori. Cu câteva zile înainte de reunirea lotului, echipa mai are doar 7 jucători legitimaţi, nu există comunicare între acţionari şi nu s-a anunţat vreun plan de ieşire din blocajul actual. Situaţia clubului UTA a devenit de nesuportat pentru suporterii arădeni”.

Cum conducerea clubului a anunţat că lotul se va reuni pe data de 15 iulie, suporterii doresc ca în aceaşi zi să se întâlnească în faţa stadionului, la ora 20, pentru un miting de protest faţă de situaţia catastrofală în care se alfă clubul şi echipa.

Vă mai recomandăm: FOTO Familia fotbalistului Ţucudean şi-a deschis ştrand în Arad

Adrian Mutu este interesat de UTA Arad. Pentru început este nevoie de circa jumătate de milion de euro pentru transferuri şi datorii


 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite