Arădenii sunt campioni la infracţiuni. Sute de amenzi au fost aplicate în luna august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna august, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au executat 400 de misiuni de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, pe timpul manifestărilor sportive, religioase şi cultural-artistice desfăşurate în municipiul şi judeţul Arad.

În urma acestor misiuni executate de jandarmii arădeni au fost constatate pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional un număr de 30 infracţiuni, cu 24 autori prinşi şi au fost depistaţi pe raza municipiului Arad doi urmăriţi naţionali, iar în sistem integrat patrulele mixte formate din jandarmi şi poliţişti au constatat 20 infracţiuni cu 20 autori prinşi.

“Menţionez că marea majoritate a infracţiunilor au fost constatate „în flagrant”, fapt ce a dus şi la recuperarea imediată a prejudiciilor produse în valoare totală de 9.035 lei”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad.

De asemenea, au fost aplicate un număr de 307 amenzi contravenţionale, în valoare de 10.2342 lei, un număr de 44 avertismente scrise şi peste 600 de avertismente verbale, toate acestea în urma legitimării a peste 3000 de persoane şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri, constând în  ţigări netimbrate, alcool, unelte de pescuit şi material lemnos, în valoare de 75.407 lei.

“Totodată, au fost descoperite pe raza municipiului Arad două depozite clandestine în care se comercializau ilegal ţigări netimbrate, alcool şi alte produse alimentare şi nealimentare”, a adăugat Florin Zapodean. În această perioadă jandarmii arădeni au mai asigurat paza şi protecţia a 57 transporturi de valori aparţinând Administraţiei Finanţelor Publice Arad şi 44 transporturi corespondenţă clasificată.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite