Ajutor pentru nevoiaşii arădeni din partea unei profesoare şi a studenţilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara alături cu echipa de la ultima acţiune FOTO arhivă personală
Profesoara alături cu echipa de la ultima acţiune FOTO arhivă personală

Profesoara Alina Breaz le-a întins din nou o mână de ajutor celor nevoiaşi. De această dată, împreună cu studenţii de la Asistenţă socială şi cu mai mulţi elevi, a mers să ajute o familie nevoiaşă.

Profesoara face acest lucru săptămânal şi spune că nu se va opri aici.

„Cuvinte de laudă sunt puţine, la adresa studenţilor şi tuturor celor care reuşesc să ne ajute, în acţiunile demarate de noi. Eu mulţumesc pentru susţinere doamnei profesor Varga Violeta şi doamnei Eugenia Groşan, director al Colegiului Naţional „Elena Ghiba Birta”, pentru sprijin. Salut pe această cale şi prezenţa elevilor, din cadrul acestui liceu. Deci, se poate, totul este să vrem. Rolul acestor acţiuni este doar episodic, încercând astfel să mobilizez oamenii spre astfel de acţiuni. Noi oamenii nu suntem inumani, suntem sensibili şi responsabili. Îmi este foarte greu să cred că nu putem empatiza cu ceilalaţi“, a declarat lect. univ. dr. Alina Breaz.

Aceasta mai spune că echipa Universităţii Aurel Vlaicu se măreşte pe zi ce trece, cu cei care îi susţin şi îi ajută.
Astfel, lect univ dr. Alina Breaz continuă acţiunile caritabile, incercând într-un mod modest, să mulţumească cât mai multe familii.

alina ajutor

„Solicitările acestor ajutoare sunt din ce în ce mai mari şi mulţumită vouă şi a lor, a echipei, acţiunile vor continua”, încheie profesoara.

alina ajutor

Vă mai recomandăm: Interviu cu primul doctor în Asistenţă Socială din judeţul Arad: „De cele mai multe ori fugim de persoanele inactive”

Campania iniţiată de lectorul Alina  Breaz continuă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite