VIDEO Profesor de chimie filmat în timp ce-i spune unei eleve că este „idioată”

0
0

Profesorul de chimie este acuzat că i-a spus unei eleve că este „idioată”, chiar în timpul unei ore online. Cadrul didactic are 38 de ani vechime în învăţământ.

Imaginile publicate de News.ro arată cum profesorul de chimie de la Liceul Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria strigă unei eleve: „Tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”

Când eleva îi cere profesorului să nu o mai jignească, acesta îi răspunde: „Te rog frumos să nu mai vorbeşti, nu te-am întrebat!”

Contactat de jurnaliştii News.ro, directorul Liceului Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria, Silvia Păun, a declarat că nu are cunoştinţă despre acel incident şi nici nu a primit nicio sesizare cu privire la comportamentul cadrului didactic.  Silvia Păun a confirmat că profesorul care ar fi fost înregistrat lucrează în liceul din Alexandria din anul 2005. 

„Nu am avut niciodată nicio plângere că ar jigni, care ar vorbi vulgar cu copiii. Este un profesor care îşi ţine orele conştiincios, nu au fost reclamaţii cu privire la dânsul”, afirmă directorul.

Directorul liceului a precizat că la nivelul şcolii va fi deschisă o anchetă „să vedem ce s-a întâmplat acolo”. 

Conform procedurilor, Consiliul profesoral stabileşte componenţa Comisiei de cercetare disciplinară care întreprinde demersurile pentru a afla adevărul cu privire la astfel de situaţii.

Profesorul, care are 38 de ani vechime în învăţământ, a obţinut 87,5 puncte la concursul pentru acordarea gradaţiei de merit de anul acesta, cel mai mare punctaj fiind 142,5.

Citeşte şi:

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele oficiale provizorii în Teleorman

Samuel Calotă, candidat din partea PRO România, a fost colaborator al Securităţii

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri