SMURD va dispune de două elicopetere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Ritli a predat cheile maşinilor SMURD Teleorman
Ladislau Ritli a predat cheile maşinilor SMURD Teleorman

Două elicoptere de tip SMURD vor deveni operaţionale în cursul acestui an. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, prezent la inaugurarea SMURD Teleorman. Cele două elicoptere ar urma să fie predate punctelor de operare din Craiova şi Iaşi.

SMURD nu-şi întregeşte doar echipa, odată cu inaugurarea SMURD Teleorman, dar se întăreşte şi din punct de vedere al dotărilor. Prezent la ceremonia de inaugurare a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Teleorman, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli a anunţat că două elicoptere de tip SMURD vor deveni operaţionale în cursul acestui an.

Ladislau Ritli a predat cheile maşinilor SMURD Teleorman

Click GALERIE FOTO

“Serviciul SMURD are o istorie de 15, 16 ani. Astăzi am ajuns ca tot teritoriul ţării să fie acoperit cu acest serviciu. Astăzi avem 229 de echipaje SMURD şi 664 de echipaje de ambulanţă, dar nu ne oprim aici. În acest an alocate sume suficiente pentru a lărgi numărul echipajelor terestre şi al celor aeriene. Două puncte de operare vor fi predate în acest an cu echipaje aeriene SMURD”, a precizat, în discursul său de la Alexandria, Ladislau Ritli.
Cu acest prilej, ministrul sănătăţii le-a urat teleormănenilor multă sănătate şi să aibă cât mai puţin nevoie de SMURD.

“Doresc succes echipajelor SMURD Teleorman şi să aibă cât mai puţine intervenţii, dar dacă au, atunci să fie eficiente. De asemenea, doresc locuitorilor Alexandriei, dar şi ceorlalţi din judeţul Teleorman să aibă cât mai puţin nevoie de acest serviciu”, a încheiat Ritli.

La ceremonia de inaugurare a SMURD Teleorman au participat, alături de premierul Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, precum şi fondatorul SMURD Raed Arafat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite