PSD a mai racolat trei primari. Edilii din Ştorobăneasa, Răsmireşti şi Stejaru au lăsat baltă PDL-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarii din Ştorobăneasa, Stejaru şi Răsmireşti au trecut la PSD
Primarii din Ştorobăneasa, Stejaru şi Răsmireşti au trecut la PSD

Episodul doi al serialului ” PSD are porţile deschise”s-a derulat, astăzi, la sediul organizaţiei judeţene al Partidului Social Democrat din Alexandria.  Edilii din Ştorobăneasa, Răsmireşti şi Stejaru şi-au anunţat trecerea în barca social-democraţilor, la nivel de susţinere politică. Cei trei au lăsat baltă PDL-ul, partid pe listele căruia au fost aleşi.

După ce săptămâna trecută , conducerea PSD Teleorman a anunţat că trei edili de la PNL şi PDL  (Găleteni, Beuca şi Rădoieşti) au devenit susţinători ai social-democraţilor, serialul racolărilor a continuat astăzi cu episodul doi . Primarii din Ştorobăneasa, Stejaru şi Răsmireşti au fost prezentaţi la sediul PSD drept noii edili intraţi în partid. Prezentarea a fost făcută de Adrian Gâdea, vicepreşedintele PSD Teleorman : ”Suntem un partid deschis, avem porţile deschise. De astăzi, încă trei primari care în iunie 2012 su fost aleşi pe listele altor partide au hotărât să se alăture echipei PSD Teleorman. Suntem onoraţi de gestul pe care cei trei primari l-au făcut”.

Potrivit liderului social-democraţilor teleormăneni, cei trei edili au ajuns în PSD mânaţi de dorinţa de a face ceva pentru localităţile pe care le păstoresc.”Sunt primari care doresc să facă ceva pentru cetăţenii localităţilor pe care le reprezintă, sunt primari care ştiu să facă administraţie”, a mai spus Gâdea, lăudându-i pe foştii primari de la PDL.

Proiectele de investiţii şi Liviu Dragnea, argumentele supreme ale migrării edililor către PSD

Cei trei edili şi-au justificat migraţia invocând ajutorul primit de la autorităţile judeţene (PSD) şi proiectele pe care speră să le deruleze cu sprijinul Guvernului, odată intraţi în familia social-democrată.

”Am hotărât să fim alături de echipa PSD pentru că şi această minunată echipă, de câte ori pe raza localităţii noastre au fost probleme, au fost alături de noi, au venit în sprijinul nostru”, a spus edilul din Ştorobăneasa, Ioana Magereanu. Digul de la Beiu şi fondurile acordate de Guvern localităţii pe care o păstoreşte, au fost, după spusele primăriţei, argumentele care au împins-o către PSD: ”Am apreciat foarte mult acest gest făcut de această echipă. Nu numai Consiliul Judeţean, cât şi domnul vicepremier, domnul Dragnea,  a binevoit şi a fost alături de noi, a fost chiar în localitate noastră, unde s-au alocat fonduri ptr construirea unui dig care ne este foarte util”, a mai spus Ioana Magearu.

Moise Alexandru, primarul din Ştejaru şi Stan Briceag, edilul din Răsmireşti au venit către PSD cu aceleaşi gânduri: odată intraţi în familia PSD vor primi ajutor pentru comunităţile lor.

”M-am alăturat acestei echipe, deoarece am fost ajutat cu DJ 506 A, am găsit înţelegere şi în alte probleme pe care le-am avut la nivelul comunei şi după ce am stat 25 de ani fără să realizăm niciun proiect la nivel de comună, iată că s-a asflatat. Avem nişte proiecte la invitaţia domnului vicepremier (n.r. Liviu Dragnea). Am depus nişte proiecte, probabil o să le realizăm”, a spus Stan Briceag, edilul din Răsmireşti.

Primarii promit susţinere pentru PSD şi în Consiliile locale

În toate cele trei comune păstorite până mai ieri de primari PDL, majorităţile în consiliile locale erau asigurate de aceeaşi culoare politică. Odată trecuţi în barca PSD, primarii promit că  vor aduce cu ei şi majoritatea voturilor consilieriilor. ”La Stejaru majoritatea e asigurată de oamenii mei. Rămân fideli mie, consilierii cu care am fost pe listă. Cu toate că ei nu pot face declaraţii publice, ei mă vor urma” a spus Moise Alexandru, primarul din Stejaru.

Şi la Ştorobăneasa şi Răsmireşti, primarii se bazează pe consilierii cu care au fost colegi şi asteaptă ca şi aceştia să susţină PSD-ul.

PSD are acum 53 de primari

Cu trei racolări săptămâna trecută şi alte trei, săptămâna aceasta, Partidul Social Democrat Teleorman a ajuns să numere 53 de primari. ”Vor mai urma şi ale episoade”,a  anunţat Adrian Gâdea la finalul conferinţei de presă susţinute astăzi.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite