Nuntă în cer! Doi tineri au fost spulberaţi pe margine drumului de un bolid scăpat de sub control

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost spulberaţi pe margine drumului de un bolid scăpat de sub control
Tinerii au fost spulberaţi pe margine drumului de un bolid scăpat de sub control

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un mod brutal aseară, în comuna Suhaia. După ce au chefuit într-un bar din localitate, alături de mai mulţi prieteni, tinerii, Gabriela, de 20 de ani şi Marian, logodnicul acesteia, de 25 de ani, au fost spulberaţi de pe marginea drumului de o maşină care gonea, potrivit martorilor, cu peste 160 kilometri la oră. Ambii au murit pe loc.

Accident cutremurător, aseară, în comuna Suhaia. Doi tineri care urmau să se căsătorească au fost spulberaţi pe marginea drumului de un bolid scăpat de sub control. Tinerii au ieşit să se distreze într-un bar din localitate alături de câţiva prieteni. După mai multe ore petrecute împreună, cei doi şi-au luat la revedere de la aceştia şi au vrut să se îndrepte spre casă. De-abia au ieşit pe uşa barului când au fost striviţi de un Audi A6 scăpat de sub control. Din relatările martorilor, se pare că bolidul gonea cu viteză ameţitoare, şoferul teribilist dorind să testeze “cât poate maşina să prindă”.

Sute de mesaje de condoleanţe pe contul de Facebook al celor doi

Sute de mesaje de condoleanţe pe contul de Facebook al celor doi

Prietenii, cunoscuţii, dar şi cei care au auzit despre această întâmplare au postat pe Facebook-ul celor doi sute de mesaje în care îşi exprimă durerea.

Nu te vom uita niciodată, vărule”, scrie Eugenia Teodora, una dintre rudele tânărului decedat. O altă prietenă a celor doi, Andreea Cristina nu-şi mai poate stăpâni lacrimile şi emoţiile de durere, iar singurele cuvinte pe care le-a putut scrie au fost „Dumnezeu să-i odihnească în pace!”.

Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea.. decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi... O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine... Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă... SINCERE CONDOLEANŢE”, scrie şi Cristina.

Nici cei care nu i-au cunoscut, dar au auzit de tragedie, nu au rămas indiferenţi. „Păcat! Mare păcat! Eu nu i-am cunoscut, dar am simţit aseară durerea din sufletele părinţilor. Mare, mare păcat! Dumnezeu să îi odihnească!”, scrie pe facebook Ionuţ-Gabriel Bălţăţeanu.

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre acest accident de la purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, Adrian Ilicea, dar acesta se află în concediu. Ne-a rugat să apelăm la colegul său, comisarul-şef Sandu Voicu, dar din păcate acesta nu s-a aflat la birou astăzi, sau n-a vrut să răspundă la telefon.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite