Loveşte şi fugi. Şofer teleormănean dat în urmărire generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul avea o alcoolemie de 1,46mg/l foto: Adevărul
Bărbatul avea o alcoolemie de 1,46mg/l foto: Adevărul

Un şofer teleormănean a fost dat în urmărire după ce a lovit cu partea dreaptă a maşinii un alt autoturism, pe autostrada A1 şi nu a oprit. El a fost tras pe dreapta la o intersecţie din Bucureşti. Testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.45, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 15, pe sensul de mers spre Capitală. O persoană a anunţat la numărul 112 că un bărbat a lovit cu partea dreaptă a maşinii pe care o conducea un alt autoturism, condus regulamentar şi că nu a oprit la locul accidentului.

Şoferul care a produs accidentul a fost dat în urmărire, fiind depistat la scurt timp de la producerea accidentului, într-o intersecţie din Bucureşti, de către poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la faţa locului a venit şi un echipaj de la Biroul Poliţiei Autostrăzi.

Întrucât şoferul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la un spital din Bucureşti, pentru a i se recolta probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, în vârstă de 40 de ani, din oraşul Videle.

Pe aceeaşi temă:

A provocat un accident rutier şi a refuzat recoltarea de probe biologice

Gadgeturile cu senzori care-ţi spun când e cazul să te culci pentru că eşti beat

Dispozitivul care transformă orice smartphone în etilotest

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite