Lider PNL Teleorman, despre rezultatul referendumului: „Sunt foarte dezamăgit de manipulările din ultimele zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii PSD şi PNL Teleorman spun că nu-şi pot explica prezenţa extrem de scăzută la referendum şi că preferă să lase analizele pe seama specialiştilor.

Liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a votat duminică dimineaţa. 

„Am mers să-mi exercit acest drept constituţional, să-mi exprim votul pe un subiect extrem de important: familia. Am votat pentru familia tradiţională, pentru ca generaţiile viitoare să ştie că familia este cea care trebuie să dea naştere viitoarelor generaţii. Am votat pentru normalitate, pentru o societate sănătoasă, pentru respect faţă de părinţii şi bunicii noştri. Am votat pentru valorile creştine care ne definesc”, a declarat acesta pentru „Adevărul“.

Întrebat care ar fi explicaţiile pentru prezenţa slabă la referendum, acesta răspunde că „e greu de spus” şi că ar fi mai bine să se aştepte închiderea secţiilor la ora 21.00, iar apoi „specialiştii vor trage nişte concluzii“.

Liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a votat duminică după-amiaza la Alexandria. Acesta consideră că „ar fi bine ca România să rămână la căsătoria dintre un bărbat şi o femeie“ şi s-a declarat „foarte dezamăgit de manipulările din ultimele zile“, pe seama cărora pune prezenţa slabă la referendum:

„Oamenii au fost induşi în eroare că se schimbă şi altceva în Constituţie. (…) S-a mai crezut că e referendumul lui Dragnea şi a PSD“.

Prezenţa la vot în Teleorman până la ora 19.00 a fost 20,40%.

Mai puteţi citi:

Cifrele primei zile de referendum în Teleorman. Satele unde prezenţa a trecut de 30%

FOTO Reportaj de referendum într-un capăt de ţară: „Degeaba noi votăm, ei fac tot cum vor“

Referendum 2018. Câţi oameni au mers să voteze în Teleorman până la ora 10.00. Judeţul cu cea mai mare prezenţă la urne este din Ardeal

Referendum 2018. Preşedintele unei secţii de votare din Teleorman a fost înlocuit în prima zi de referendum. I-a murit soţul

Primar din Teleorman, despre referendum. „Cum să mă văd io cu tricolorul sfânt, pus pe piept, să cunun doi bărbaţi?“

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite