FOTO VIDEO UPDATE Grav accident rutier în Teleorman: 15 victime, un mort, după ce o maşină a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Teleorman au activat, joi, 12 aprilie, planul Roşu de intervenţie după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni, în jurul orei 7.30. În nenorocire au fost implicate 15 persoane. Potrivit pompierilor, 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost duse la spitalul din Alexandria, iar alte 6 la spitale din Bucureşti. Şoferul autoturismului a murit.

UPDATE 9.29  Autorităţile precizează că 15 persoane au fost implicate în accident, iar dintre acestea 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost duse la Spitalul din Alexandria, iar 3 la spitale din Bucureşti - una cu elicopterul şi două cu ambulanţele de terapie intensivă ale ISU Bucureşti. O persoană a murit - şoferul autoturismului.

Grav accident de circulaţie în Teleorman: 15 victime, un mort. Imagini de la locul nenorocirii

UPDATE 9.22 ”Un conducător auto în vârstă de 51 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Bucureşti - Alexandria, nu se ştie din ce motive a intrat pe contrasens unde a izbit frontal un microbuz care efectua curse regulate din direcţia Alexandria către Bucureşti”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar alte 12 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cum arată autocarul de care s-a izbit un şofer din Bucureşti şi a rănit alte persoane dintr-un microbuz în Teleorman

UPDATE 9.09 Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman mai precizează că, pe parcursul operaţiunilor de salvare, forţele de intervenţie au fost suplimentate şi la faţa locului ajungând 5 ambulanţe SAJ, 4 SMURD-uri, 1 ATPVM şi un elicopter SMURD cu medic. Medicul de pe elicopter a coordonat operaţiunile medicale şi a asigurat triajul persoanelor rănite.

”Toate cele 8 persoane sunt conştiente, cu multiple traumatisme”, adaugă purtătorul de cuvânt al pompierilor teleormăneni.

Imagini cu autocarul implicat în nenorocirea din Teleorman, în a a patra zi după Paşte

Cauza accidentului va fi stabilită de poliţie în urma cercetărilor.

UPDATE 9.00 Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, două dintre victime vor fi duse la Bucureşti - una la spitalul Bagdasar, cu elicopterul, iar 4 victime - la spitalul din Alexandria.

image

Imagine de la locul accidentului FOTO: ISU Teleorman

UPDATE Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, şoferul autoturismului a decedat. „Opt persoane sunt rănite, din care o persoană a fost preluată de Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi este în drum către spital, şapte fiind asistate la faţa locului”, se arată în informarea de presă. 

Sursa citată mai notează că la faţa locului au fost trimise cinci echipaje medicale şi două autospeciale pentru victime multiple. 

image

Imagine de la locul accidentului FOTO: ISU Teleorman

UPDATE Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că cel puţin şapte persoane vor fi transportate la spital, dar situaţia este în dinamică şi lucrurile se pot schimba. 

Arafat a precizat că spre locul accidentului a fost trimis şi elicopterul SMURD de la Bucureşti pentru a putea prelua rapid din victimele care sunt mai grav rănite.

image

Imagine de la locul accidentului FOTO: ISU Teleorman

Planul roşu de intervenţie, activat

Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, joi dimineaţă, a fost activat Planul Roşu de intervenţie după producerea unui accident rutier. Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni, existând 12 victime, între care una decedată. 

La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de descarcerare şi de poliţie. Deocamdată, nu s-au stabilit cauzele producerii accidentului şi dinamica acestuia. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite