”Fabrică” de ţigări în apartamentele unor teleormăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de mii de ţigarete vor fi distruse foto: Adevărul
Sute de mii de ţigarete vor fi distruse foto: Adevărul

Peste 860.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite în apartamentele unor roşioreni. Aceştia îşi făcuseră o adevărată ”făbricuţă” şi comercializau  diferite mărci, fără marcaj fiscal sau cu marcaj fiscal necorespunzător. Trei dintre suspecţi au fost reţinuţi.

Trei persoane sunt suspectate de poliţiştii de investigare a fraudelor că au comercializat ţigarete fără marcaj fiscal sau cu marcaj fiscal necorespunzător.

Pentru a avea dosarul complet, au fost efectuate şapte percheziţii domiciliare în localităţile Roşiorii de Vede şi Drăgăneşti de Vede la mai multe spaţii deţinute de suspecţii Valentin B. de 32 de ani din comuna Drăgăneşti de Vede, Florin C. de 44 de ani şi Ionuţ D. de 27 de ani, ambii din Roşiorii de Vede.

În urma percheziţiilor efectuate la mai multe spaţii deţinute de aceştia, poliţiştii au descoperit peste 860.000 de ţigarete de contraband, de diferite mărci, fără marcaj fiscal sau cu marcaj fiscal necorespunzător.

Din primele cercetări s-a stabilit ca ţigaretele urmau să fie introduse în circuitul comercial. De asemenea, a reieşit că suspecţii au mai comercializat şi alte cantităţi de ţigarete, către persoane fizice sau alte persoane care în mod direct sau prin membrii familiei aveau legatură cu diverse societăţi comerciale. Valoarea estimată a prejudiciului cauzat bugetului de stat este de 270.000 de lei.

În cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei trei suspecţi, care urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, a fost identificat un autoturism de teren, aparţinând unuia dintre suspecţi, faţă de care se vor face propuneri privind instituirea sechestrului asigurator, în vederea recuperării prejudiciului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite