Două fetiţe au fost lovite de o maşină în apropierea şcolii din Poroschia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut pe DN 51, chiar în apropierea şcolii din localitate. Cele două fetiţe au trecut strada printr-un loc nepermis şi au fost lovite de un autoturism care circula regulamentar.

Un accident de circulaţie grav s-a petrecut azi dimineaţă în localitatea Poroschia. Doi copii care s-au angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis au fost loviţi de o maşină. 

Accidentul s-a petrecut pe DN 51, drumul care leagă Zimnicea de Alexandria, în apropierea şcolii din localitatea Poroschia, Cele două fetiţe, de 9 şi 11 ani, eleve la şcoala din Poroschia au vrut să treacă strada şi nu s-au asigurat. Decizia le-a fost fatală , pentru că în acel moment pe drum circula un autoturism , iar şoferul acestuia nu a mai putut evita impactul.

Fetiţele au fost lovite şi s-au ales cu răni la picioare şi bazin. Ambulanţa s-a prezentat la faţa locului imediat şi a transportat cei doi copii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria pentru acordarea de îngrjiri medicale. 

Medicii de aici au constatat că cele două fetiţe au politraumatisme la picioare şi au luat decizia de a le trimite la un spital din capitală, deoarece la Alexandria nu există ortoped pediatru.

 Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Poliţia a preluat cazul pentru cercetări.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite