Doar 199 de locuri de muncă, disponibile în Teleorman, la început de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 199 de locuri de muncă vacane, puse la dispoziţie de 17 agenţi economici, în domenii de activitate ca industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, feroviar, construcţii civile, servicii şi comerţ.

În funcţie de nivelul de instruire, persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 26 locuri de muncă vacante, în timp ce pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt vacante 123 locuri de muncă, iar pentru persoanele necalificate sunt disponibile 45 de locuri de locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt înregistrate pentru Alexandria, respectiv 194 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 13 agenţi economici  în domenii precum industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, vânzări, construcţii civile, servicii şi comerţ.  26 de locuri sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 151 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii medii şi profesionale şi 45 pentru persoane necalificate.

Pentru Roşiorii de Vede sunt vacante 4 locuri de muncă, oferite de 3 agenţi economici în domenii precum feroviar, servicii, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale.

La Zimnicea este disponibil un singur loc de muncă în domeniul industrial, destinat persoanelor cu studii medii şi profesionale

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite