Corina este invitat special la Balul Bobocilor de la Ghica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina este surpriza pregătită de organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional Alexandru Dimitrie Ghica din Alexandria. Biletul pentru acest eveniment costă 20 lei.

Prima zi a luni noiembrie vine la Colegiul Ghica din Alexandria cu un eveniment mult aşteptat de orice licean la început de drum, Balul Bobocilor.

Invitatul special este Corina Bud, cea care îi va încânta pe boboci cu hitul verii „A ta”.

image

Organizatorii le-au pregătit bobocilor mai multe surprize. „Tema balului a fost intens dezbătută şi până la urmă am ajuns la concluzia că în ultimii ani filmele cu şi despre dans şi viaţa de cartier au făcut furori în rândul tinerilor. Noi vrem să mutăm acţiunea găştilor de cartier, în paşi de dans, pe scena Casei de cultură în spectacolul „Step up Ghica”, ne-a mărturisit unul dintre organizatorii balului.

Evenimentul va avea loc mâine, 1 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18.00. Preţul unui bilet este de 20 lei.

Corina este una dintre cele mai „ieftine” cântăreţe. Onorariul pe care aceasta îl solicită pentru jumătate de oră variază între 1.300 şi 1.500 de euro.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite