Concurenţă mare la Direcţia Regională Antifraudă Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Peste 160 de funcţionari aspiră la posturile de inspectori antifraudă create ca urmare a înfiinţării Direcţiei Regionale Antifraudă nr. 3 Alexandria. Concurenţa este mare având în vedere faptul că noua instituţie are 91 de posturi. Funcţionarii vor fi testaţi în data de 19 octombrie

În urma reorganizării ANAF, la Alexandria s-a înfiinţat Direcţia Regională Antifraudă nr.3 care va avea 91 de posturi. Pentru ocuparea acestora ”se bat” funcţionarii de la Garda Financiară şi Vamă, instituţii ale ANAF care s-au desfiinţat în urma reorganizării. Pentru concursul din 19 octombrie se înscriseseră, până la 1 octombrie, 169 de funcţionari.Concursul consta în trei etape, respectiv selectia dosarelor de înscriere, proba scrisa si interviul, se arata într-un comunicat publicat de  ANAF. Proba scrisa se va desfasura în data de 19 octombrie si va consta în rezolvarea unor teste grila de catre candidati. Prin proba scrisa vor fi testate cunostintele teoretice necesare ocuparii functiilor. Subiectele vor fi stabilite pe baza bibliografiei de concurs aprobata de presedintele ANAF, astfel încât sa se asigure verificarea capacitatii de analiza si sinteza a candidatilor.

Şeful Direcţiei Antifraudă Alexandria este Valentin Cărbunaru

Guvernul a decis, la finalul lunii iunie, înfiinţarea Direcţiei Antifraudă, care va funcţiona sub supraveghere Parchetului de cercetare penală, prin preluarea activităţii Autorităţii Naţionale  Vămilor şi Gărzii Financiare. Una dintre cele opt direcţii regionale antifraudă a fost stabilită la Alexandria. La conducerea Direcţiei Regionale Antifraudă Alexandria a fost numit şef Gabriel Valentin Cărbunaru, cel care a deţinut funcţia de comisar general adjunct al Gărzii Financiare.

Direcţia Regională Antifraudă de la Alexandria s-a înfiinţat în urma reorganizării ANAF. Pentru posturile vacante de la Direcţia Regională Antifraudă vor concura foştii angajaţi de la Vamă şi Garda FInanciară. Insituţia nou-înfiinţată va sta cu ochii pe evazioniştii fiscali.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite