UPDATE Minor de 13 ani din Alba Iulia, dispărut de la domiciliu. A fost găsit teafăr după două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor din Alba Iulia, în vârstă 13 ani şi 4 luni, a fost dat dispărut după ce  a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Poliţia a fost sesizată duminică seara de către mama băiatului.

UPDATE În data de 04.03.2014, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost informată de către mama minorului Sandu Emilian Ştefan, că în cursul nopţii precedente, minorul s-a întors la domiciliu.  Sandu Emilian Ştefan, de 13 ani şi 4 luni din municipiul Alba Iulia, era dat în urmărire pentru că în după amiaza zilei de 02 martie 2014, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada în care a  lipsit de la domiciliu, minorul s-a aflat pe raza municipiului Alba Iulia şi s-a ascuns într-un imobil părăsit iar în timpul zilei a vagabondat prin municipiu. De asemenea, poliţiştii au stabilit că în această perioadă minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni. 

Femeia a declarat la poliţie că fiul său a plecat de la domiciliu duminică, în jurul amiezii, şi nu s-a mai întors acasă. Imediat au fost demarate activităţile de căutare a minorului şi a fost dat în urmărire însă până la această dată nu a fost depistat. 

Sandu Ştefan Emilian are următoarele semnalmente: 

- 1,60 m înălţime; 

- 35 de kg; 

- fata rotundă;

- ochi căprui;

- părul negru, tuns scurt; 

La data plecării purta pantaloni de culoare albastru închis cu dungă roşie, geaca de culoare maro iar în picioare avea o pereche de adidaşi. Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării minorului.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite