Un jandarm din Alba Iulia, care păzea sediul unităţii, a murit după ce şi-a tras două gloanţe în piept cu pistolul din dotare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
slobozia jandarm foto iij ialomita

Un incident foarte grav a avut loc duminică, 21 decembrie 2021, la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba. Un subofiţer a murit după ce şi-a  tras două gloanţe în piept.

UPDATE: Jandarmeria Alba a emis un comunicat cu privire la acest incident.

„Astăzi, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare.

Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes.

Precizăm că subofiţerul avea 49 de ani, era cadru al unităţii noastre din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.

La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020, a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii. În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs aceste incident tragic”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei.

Ştirea iniţială: 

Un subofiţer angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi-a tras două gloanţe în piept, în zona inimii, cu pistolul din dotare. Jandarmul nu a mai putut fi salvat şi a decedat.

Incidentul s-a produs duminică, în timp ce angajatul Jandarmeriei efectua serviciul de pază al unităţii militare

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD pentru resuscitare şi IPJ Alba pentru cercetare. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar din Cluj-Napoca.

Vă mai recomandăm:

 

Penalităţi uriaşe pentru italienii de la Pizzarotti. CNAIR reclamă întârzieri la lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda

 

Poliţistul care a primit timp de 11 ani spor ilegal la salariu pe baza diplomei de la o universitate „fantomă”

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite