Tudor Man şi Maria Şimandi continuă la Vocea României. Cei doi tineri din Alba au câştigat duelurile din show-ul TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Man împreună cu solistul Tudor Chirilă
Tudor Man împreună cu solistul Tudor Chirilă

Doi tineri din Alba au reuşit să convingă cei trei antrenori de la Vocea României că merită să continue competiţia. Maria Şimandi din Aiud şi Tudor Man din Alba Iulia au trecut de etapa duelurilor.

Tudor Man, antrenat de solistul Tudor Chirilă a intrat în ringul vocilor cu Ioan Panait. Cei doi au interpretat piesa „One” a celor de la U2, dar în final albaiulianul l-a „cucerit” pe Tudor Chirilă că merită să meargă mai departe în show-urile live.

Înainte de „bătălie” , Tudor Man a spus că de când a ajuns la „Vocea României” şi-a schimbat stilul de interpretare „în  foarte bine. Mă bucur că am ajuns aici. Cred în duelul ăsta. O să fiu ajutat de atuurile mele. Vreau să ajung departe”.

Pentru Maria Şimandi, tânăra de 17 ani din Aiud, ultima ediţie a duelurilor din ringul de la „Vocea României” a fost cu noroc. Cu vocea de „aur” pe care o deţine, tânăra s-a duelat cu Robert Aurelian Costin, pe piesa „All of me” a lui John Legend. La finalul prestaţiei aiudeanca de 17 ani a fost aleasă de Smiley să meargă mai departe în show-urile live.

image

Vineri seara, romantismul a atins „cote” maxime cu piesa lui John Legend, „All of me” interpretată de Maria Şimandi şi Robert Aurelian Costin la duelul de la „Vocea României”. Cu toate că este cu 19 ani mai mare ca şi ea, Maria spune că în unele privinţe este mai bună ca şi Robert, „mă aşteptam să facă mai multe şmecherii cu vocea lui”. Înainte de confrunatare, tânăra de 17 ani a spus că „acum un an eram nicăieri, acum sunt pe scena de laVocea României. E incredibil”.

FOTO VIDEO Un neamţ care ne dă lecţii. Bancherul Matthias Müller a lăsat Germania pentru România: creşte 76 de copii săraci în Alba

Mama unor triplete din Aiud a dat în judecată Ministerul Educaţiei pentru lipsa manualelor din şcoli: „E un drept trecut în Constituţia României”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite