Tânărul care a înşelat o vânzătoare cu 200 de lei prin metoda ”şmen”, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bani

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un tânăr din Câmpia Turzii care este bănuit de o faptă de înşelăciune prin metoda ”şmen”. Acesta fi înşelat o vânzătoare căreia i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici.

Potrivit IPJ Alba, la data de 02 iunie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 22 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care este cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 22 mai, i-a solicitat unei vânzătoare de la un magazin alimentar din Abrud, să îi schimbe 3 bancnote de câte 200 de lei în bancnote de câte 50 de lei. 

Ulterior a revenit asupra solicitării şi a precizat că, de fapt, doreşte schimbarea banilor în bancnote de 5 lei şi a cerut restituirea bancnotelor de 200 de lei însă când le-a înapoiat pe cele de 50 de lei ar fi sustras 4 din ele, fără ca femeia să observe acest lucru. 

În cursul zilei de azi de miercuri, 3 iunie 2020, tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite