Tânăr din Alba arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra unei fete de 10 ani UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul reţinut de poliţişti
Bărbatul reţinut de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitatea Cergău Mic, judeţul Alba, a fost reţinut de poliţie pentru tentativă de viol. Victima acestuia este o fată în vâsrtă de 10 ani.

UPDATE: Sorin Neamţiu a fost arestat preventiv de Tribunalul Alba pentru o perioadă de 29 de zile. Comunicatul IPJ Alba: „La data de 07.03.2012, N.S., de 12 de ani, din comuna Cergău, judeţul Alba, reţinut de poliţişti pentru comiterea la data de 05.03.2012 a unei infracţiuni de tentativă de viol, asupra unei minore în vârstă de 10 ani, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.“

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea făcută de poliţişti şi a promovat-o Tribunalului Alba care a dispus faţă de inculpat  arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.“

Incidentul şocant a avut loc luni, 5 martie 2012, iar poliţia a fost sesizată de tatăl minorei. Acesta a spus că fiica sa, în vârstă de 10 ani, în timp ce se juca împreună cu mai mulţi copii, în curtea tânărului (N. S.) a fost dezbrăcată de haine de către acesta, în vederea întreţinerii de acte sexuale.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj a rezultat că, luni, 05.03.2012, în jurul orelor 1500, N.S., sub pretextul curăţării unui horn, a urcat în podul locuinţei sale împreună cu minora în vârstă de 10 ani. Aici, profitând de naivitatea ei, i-a solicitat să se dezbrace de pantaloni şi lenjerie, a atins-o cu mâinile în zonele intime după care a împins-o pe nişte haine, şi-a dat pantalonii jos cu intenţia de a întreţine un raport sexual normal cu minora, moment în care a fost surprins de concubina sa“, se susţine în comunicatul IPJ Alba.

Victima a fost supusă marţi unui consult medico legal în urma căruia a rezultat că prezintă leziuni traumatice recente la nivelul membrelor superioare şi membrului inferior drept (escoriaţii, echimoze) şi la nivelul organelor genitale externe.

Învinuitul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, fiind reţinut pentru o durată de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca în cursul zilei de miercuri să să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite