Sentinţă definitivă pentru un tânăr din Sebeş care a vândut canabis unui investigator sub acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cannabis la bunica in teleorman foto ipj teleorman

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă într-un dosar cu obiect traficul de droguri în care a fost judecat un tânăr de 23 de ani din Sebeş.

Instanţa a respins, în 31 octombrie 2018, apelul declarat de DIICOT Alba Iulia şi a menţinut pedeapsa decisă de instanţa de fond. N. Alexandru Aurel a recunoscut şi regretat faptele şi a primit 1 an şi 4 luni de închisoare, pedeapsă suspendată în ceea ce priveşte executarea, sub supraveghere, pe o perioadă de 2 ani.

În cuprinsul actului de sesizare a instanţei se arată, în fapt, că în data de 25 ianuarie 2016, aflându-se în parcarea unui local din municipiul Sebeş, i-a vândut investigatorului sub acoperire 1,8 grame rezină de canabis, contra sumei de 160 lei. Anterior, investigatorul a fost autorizat să efectueze cumpărări de droguri de la un alt suspect şi de la persoanele din anturajul acestuia.

”În urma unei discuţii telefonice purtate cu V. I. A., s-a întâlnit cu acesta în staţia de taxiuri pentru a cumpăra 2 grame de haşiş. La faţa locului, V. I. A. i-a spus că nu mai are haşiş deoarece a vândut toată marfa, în schimb ştie o persoană pe nume N. care îi poate vinde. V. I. A. i-a solicitat investigatorului să se deplaseze în parcarea din faţa localului D. C. pentru a se întâlni cu numitul N., identificat ca fiind N. A. A. În acest context, cel din urmă i-a vândut investigatorului două bucăţi de substanţă vegetală solidă, de culoare maro, cu aspect şi miros specific genului canabis, contra sumei de 160 lei”, se afirmă în motivarea instanţei de la judecată.

Inculpatul a declarat că în acea perioadă a mai vândut caanabis mai multor persoane cu preţul de 50 lei gramul. 

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite