Rezultate Bac 2011 Alba, sesiunea de toamnă. Cea mai mare notă: 8,53

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciun elev înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului nu a reuşit să obţină punctajul maxim.Cea mai mare notă a obţinut-o o elevă de la Colegiul „Inochentie Micu Klein“ din Blaj.

Datele prezentate de vicepreşedintele comisiei de Bacalaureat  din Alba, inspector şcolar, profesor Dan Cherecheş, arată că niciun elev din cei 1.695 care s-au prezentat nu vor avea pe diploma de Bacalaureat media 10, după primele rezultate.

Cea mai mare notă a fost obţinută de Angela Cosmina Suciu de la Colegiul „Inochentie Micu Klein“ din Blaj. Media notelor de la probele scrise este de 8,53.

În total, doar opt elevi din cele 34 de licee care au avut candidaţi la această sesiune au reuşit să aibă note peste 8. Datele arată că 59 de candidaţi au medii între 7 şi 8, iar alţi 227 au note între 6 şi 7.

Rezultatele la Bacalauretul de toamnă în Alba

Unii dintre tinerii care au participat la probele scrise au ratat examenul la mustaţă. Mai exact 154 au note între 5 şi 6. Sunt şi cazuri de elevi care sunt la limita superioară, adică au media  5,98. Nota s-ar fi rotunjit la 6 dacă  ar fi avut 5,99.

La sesiunea din iulie, a existat o singură elevă care a luat punctajul maxim. Paula Mădălina Damian de la Colegiului Naţional “Lucian Blaga” din Sebeş a obţinut nota 10 la toate materiile la care a susţinut bacalaureatul: limba şi literatura română, limba engleză, istorie şi logică.




Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite