Revelion 2014 în Cetatea Alba Iulia: artificii, şampanie şi cadouri pentru locuitorii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din Alba Iulia şi turiştii prezenţi în oraş care nu au ales locaţii mai îndepărtate pentru a sărbători trecerea în noul an sunt invitaţi, în 31 decembrie, seara, să petreacă sub cerul liber în Piaţa Cetăţii.

Atmosfera de sărbătoare care deja a cuprins centrul istoric al oraşului va fi completată de focuri de artificii şi surprize din partea administraţiei locale.

Cei care vor să păşească în Noul An 2014 în inima Cetăţii Alba Carolina sunt aşteptaţi, alături de prieteni, rude şi cunoştinţe, la un eveniment organizat de Primăria Alba Iulia. Alături de primarul Mircea Hava, vor veni şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, care vor oferi cadouri albaiulienilor: calendare pentru anul 2014.

Ritmurile de muzică clasică vor cuprinde Piaţa Cetăţii începând cu ora 23.00, iar la ora 24.00 încep focurile de artificii, care vor străluci deasupra oraşului timp de aproximativ zece minute, astfel încât albaiulienii să sărbătorească aşa cum se cuvine intrarea în noul an. Organizatorii au pregătit câteva sute de calendare pentru cei prezenţi la Revelionul din Piaţa Cetăţii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite