Premierul Ludovic Orban sărbătoreşte Ziua Naţională la Alba Iulia şi Zlatna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţii Guvern - Ludovic Orban / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 6 nov 2019

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia şi Zlatna, într-o vizită de două zile în judeţul Alba, prilejuită de sărbătorile dedicate Zilei Naţionale

Orban, însoţit de o parte dintre miniştri, va participa la ceremonia militară organizată la Alba Iulia, la festivităţile de depuneri de coroane, la primirea soliilor din provinciile istorice şi, probabil, şi la masa populară.

Acesta va merge mai întâi la Zlatna, sâmbătă, 30 noiembrie, la Congresul Spiritualităţii Româneşti. Aici va fi prezent şi fostul vicepremier Vasile Dâncu, invitat special de primarul liberal Silviu Ponoran pentru susţinerea pe care a arătat-o pentru finanţarea lucrărilor de renovare a clădirii Liceului ”Corneliu Medrea” din oraş. 

De altfel, primarul intenţionează să inaugureze cu acest prilej iluminatul arhitectural al clădirii, care nu este încă terminată la interior, contractul având termen de finalizare luna aprilie a anului viitor. 

A doua zi, de 1 Decembrie, Orban va participa la momentul depunerii de coroane de flori la Monumentul Marii Uniri şi la ceremonia militară de la Alba Iulia, precum şi la alte evenimente ce se vor derula pe parcursul zilei.

Ceremonialul militar se anunţă la fel de spectaculos precum a fost cel de anul trecut, adică de Centenar, cel puţin aşa reiese din declaraţiile reprezentanţilor Diviziei 4 Infanterie Gemina, care se ocupă de organizarea acesteia în Capitala Marii Uniri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite