Patru infracțiuni comise în același timp de un șofer de 21 de ani. A ajuns în arestul poliției

0
Publicat:

Un tânăr din Alba Iulia a comis nu mai puțin decât patru infracțiuni, în același timp. A fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Șoferul a comis, concomitent, patru fapte penale FOTO Adevărul
Șoferul a comis, concomitent, patru fapte penale FOTO Adevărul

Tânărul a condus un autoturism deşi avea dreptul de a conduce suspendat, mașina avea plăcuţele de înmatriculare ale altei maşini, iar apoi a fost şi testat pozitiv la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

„La data de 20 februarie 2024, în jurul orei 10,15, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Aurel Vlaicu din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, plăcuţele de înmatriculare ale autovehiculului erau retrase din luna ianuarie 2024, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe acesta aparţineau unui alt autoturism. Totodată, în urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", se menţionează în comunicatul IPJ Alba.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal, pentru infracţiunile de conducere cu permisul suspendat, punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, punerea în circulaţie a unui autovehicul ale cărei plăcuţe de înmatriculare au fost retrase şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe psihoactive.

Totodată, poliţiştii au luat, faţă de acesta, măsura reţinerii, pentru 24 de ore, în cursul zilei de miercuri, 21 februarie 2024, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite