„Lupta” interlopilor cu Poliţia, pe Facebook, face victime. Fiul unui manelist celebru, implicat fără voie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin de la Strehaia a devenit fără să vrea victima luptei interlopilor cu Poliţia. Foto: captură video Youtube
Alin de la Strehaia a devenit fără să vrea victima luptei interlopilor cu Poliţia. Foto: captură video Youtube

Fiul unui manelist celebru a ajuns victimă într-un dosar penal de ultraj la adresa unor poliţişti din Alba. Faptele au avut loc prin intermediul unei reţele de socializare.

Fotografii cu Alin Mihai, fiul lui Leo de la Strehaia, au fost folosite la realizarea unui cont fals de Facebook prin intermediul căruia au fost lansate acuzaţii, ameninţări şi jigniri la adresa oamenilor legii.

În cursul lunii noiembrie, Alin Mihai (Alin de la Strehaia), a fost audiat în calitate de martor la Poliţia din Alba Iulia. Acesta a depus, la rândul său, o plângere penală. 

Tânărul a spus că s-a constituit parte civilă pentru că i-au fost aduse prejudicii de imagine, după ce pozele sale au fost folosite ilegal. În dosar, poliţişti şi procurori din Alba efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Deocamdată, anchetatorii nu au pronunţat o soluţie în dosar.

În ultimele luni, atât pe Facebook, cât şi pe Youtube, au apărut mai multe conturi false prin care sunt ameninţaţi poliţişti şi procurori din Alba Iulia. Se bănuieşte că în spatele acestora sunt infractori locali care fac obiectul unor dosare penale şi care au şanse mari de a reveni la închisoare, având în vedere că sunt recidivişti.

Ion Stelică Mihai, zis şi Leo de la Strehaia, a devenit cunoscut pe piaţa muzicală a manelelor. Supranumit şi ”Prinţul ţiganilor”, tatăl lui Alin Mihai, a intrat şi în afaceri ilegale.

La sfârşitul lunii septembrie, acesta a fost condamnat definitiv la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Alături de acesta au mai primit condamnări mama lui şi un alt bărbat. Cei trei execută pedeapsa la Penitenciarul din Drobeta Turnu-Severin.

Procurorii l-au acuzat pe Leo de la Strehaia, trimis în judecată în 2017, şi pe mai mulţi membri ai familiei că au prejudiciat statul român cu 3 milioane de euro prin cumpărarea de combustibil neaccizat şi vânzarea ulterioară a acestuia sub formă de motorină sau combustibil premium.

Vă mai recomandăm: 

Vorbea la telefon şi a accidentat mortal un pieton pe trecere. Femeia aflată la volan circula cu 37 km pe oră 

Ce este sextingul şi cum a devenit un fenomen în România. Minore convinse să trimită poze nud pe internet

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite